Dug

Vallensbæk og Rødovre

Så er vi godt i gang med januar. Det er faktisk rart at komme tilbage til rutinen. Også selvom tiltagene mht. corona bliver strammet. Vi har jo set det komme i længere tid. Sådan set forstår jeg ikke, at regeringen har været lidt sløv til at stramme op i denne omgang. Der er mange teorier om hvorfor. Jeg har egentlig ikke nogen som helst mening om det. Men jeg hørte da i nyhederne, at der er tale om, at man forsøger at trække tiden ud med de der vaccineringer, fordi der simpelthen ikke er nok vaccine på markedet endnu. Det er en teori, jeg har hørt – og jeg har ikke nogen som helst data om det. Det bekymrer mig ikke.

Passer på

Så længe jeg passer på de andre og mig selv, så vi alle sammen kan styre uden om corona, så kan forskellige eksperter og personligheder mene, hvad de vil.
Det, som bekymrer mig lige nu, er, at det ser ud, som om at mine børn skal have undervisning via internettet igen. De skal ikke i skole, ser det ud til. Og det er en skam. Jeg havde ellers en masse projekter her i huset. Fx ville jeg gerne have brugt en formiddag i næste uge på at få pudset vinduerne udvendigt. Men hvis jeg skal have mine børn herhjemme, så er jeg nødt til at se efter dem. De kan nemlig godt finde på at snyde i undervisningen. De logger ind, men så sidder de faktisk og laver alt muligt andet. Så der skal være en, der kan løfte pegefingeren og fortælle dem, at de skal følge med. Min mand arbejder ikke hjemmefra. Han er nødt til at tage ind på kontoret hver dag. Så det falder på mine skuldre, at familielivet hænger sammen, imens vi er i den her bizarre situation med corona og corona-mutanter.

Vinduespudsere

Heldigvis har vi mulighed for at kunne betale for at få hjælp her i huset. Jeg har fx været på nettet for at finde hjælp til de svære jobs her i huset. Jeg søgte efter ”Vinduespudser Vallensbæk Strand” og ”Vinduespudser 2610 Rødovre”, fordi jeg tænker, at jeg kan godt sørge for den almindelige rengøring indendørs. Men udendørs, imens ungerne er i skole – det går ikke. Så udgiften til en vinduespudser dækker vi gerne. Vi vægter meget, at vores fysiske omgivelser er i orden. Så. rengøring, vinduer, man kan se ud af, en veltrimmet have, er vigtig for os. Hvis vi først begynder på at lade stå til med de fysiske rammer, så går det ned for os – også psykisk.

Veninderne

Jeg har set mange af mine veninder, der poster billeder på Facebook. De sidder alle sammen i joggingtøj eller nattøj og beklager sig over isolation. Man kan på billederne, at der er halvtomme kaffekopper, rester efter kage eller ostemadder på bordene. Det tager jeg som et udtryk for, at de er ved at give op. Og det har jeg lovet mig selv: Vi giver aldrig op her i huset. Tingene skal være i orden og fungere – og med rene vinduer. Også selv om det er en usædvanlig situation, vi er havnet i.