Dug

Fyns Undervognscenter

Nu er det godt 5 måneder siden, at jeg slog op med min kæreste. Jeg syntes, ligesom at han ignorerede mig og gav sin bil mere opmærksomhed. Det er en følelse, som jeg havde haft i meget lang tid. Jeg havde haft på fornemmelsen, at han ikke rigtigt gad at være i et parforhold – med mig – men ikke kunne finde modet til at slå op. Men fordi jeg var forelsket i ham, så forsøgte jeg at skyde det væk fra mig.

Bilferien

Men her i sommer blev jeg bekræftet i, at vi måtte skilles. Vi var taget på ferie. Bilferie. Jeg havde sådan en idé om, at det måske kunne åbne nogle nye døre i forholdet. Du ved, hvis vi nu så og oplevede nogle ting sammen, så kunne det jo være, at vi kunne finde ud af at sige til hinanden, at vi holder af hinanden. Så vi kørte til Jylland og boede på forskellige steder der. Vi badede ved Vesterhavet og nød, at vi havde et par dage med fred og ro sammen. Vi havde besluttet, at vi også ville bruge nogle dage på Fyn. Så efter en lille uges tid i Jylland vendte vi mod Fyn.

Odense

Vi fandt en hyggelig kro lidt uden for Odense, hvor vi kunne overnatte, et par nætter inden vi skulle vende hjem til København. Jeg var sådan set glad, da vi ankom til kroen. Der var hyggeligt, og værelset, vi fik, var rigtig fint. Jeg må dog sige, at jeg faldt i søvn lige efter ankomsten sent om eftermiddagen. Så da jeg vågnede, gik jeg ned til receptionen for at finde min kæreste. Jeg fandt ham inde i kroens PC rum, hvor han sad og lavede et eller andet ved en skærm. Jeg gik hen til ham for at se, hvad han lavede. Han var på Google.

Undervognsbehandling?

Jeg kunne se, at han havde skrevet ”Undervognsbehandling Odense” og fundet https://fynsundervognscenter.dk/ . Jeg spurgte ham om, hvorfor han leder efter undervognsbehandling i Odense. Svaret, jeg fik, skuffede mig. Ja, det sårede mig faktisk meget. Han sagde nemlig, at imens jeg kunne gå alle de romantiske ture, jeg ville i det fynske landskab, så ville han køre ind til Odense og få lavet den undervognsbehandling, som hans bil trængte til. Han ville gerne bruge sin ferie til noget fornuftigt.

Jeg kunne høre hans ironi og sarkasme, da han talte om ’mine romantiske gåture’, jeg kunne høre hans vrede, da han talte om at ’bruge sin ferie til noget fornuftigt’. Det sårede mig meget. Jeg troede, at han også havde nydt dagene i Jylland. Åbenbart ikke. Jeg gik derfor op til værelset for at tænke mig om. Lidt senere besluttede jeg, at det ikke går. Så jeg pakkede faktisk ikke min kuffert ud. Jeg ringede til receptionisten og bad dem om at bestille en taxa og en togbillet til mig til næste dag.

Dagen efter tog min kæreste ind til Odense for at få bilen undervognsbehandlet. Jeg tog hjem til København og efterlod en note til ham om, at jeg ikke længere gider at være et ligegyldigt tilbehør til hans bil.

Undervognsbehandling af din bil

Holkebjergvej 62
5250 Odense SV
Tlf.: 66 17 13 00