Dug

Depotleje i Aarhus

Jeg er ved at lede efter en ny bolig. Og det er ret svært at finde noget, som jeg bryder mig om. Min andelslejlighed blev sat til salg for en lille måneds tid siden. Den er allerede blevet solgt. Den nye ejer vil gerne overtage den til første maj, og det har jeg sagt ja til. Jeg troede jo, at jeg ville kunne finde en bolig inden da. Men sådan som tingene er lige nu, så bliver der ikke lavet nogen hushandler for mig inden da. Og det er et problem. Muligvis ikke et stort problem. Jeg håber det ikke. Men lige nu er det akutte problem, at jeg skal absolut finde noget midlertidigt at bo i, indtil jeg finder en bolig, som jeg gerne vil eje.

Min kæreste

Min kæreste har godt nok sagt, at jeg da bare kan bo hos ham, indtil jeg finder noget. Det er sødt af ham at forsøge at berolige mig på den måde. Og jeg tror faktisk, at jeg bliver nødt til at flytte ind til ham i noget tid. Problemet er bare, at han bor i en meget lille etværelses lejlighed på 46 m2. Der er jo slet ikke plads til to mennesker. Og jeg arbejder hjemmefra – jeg har brug for et kontor. Og hvad med mine ting?

Opmagasinering

Ja, jeg bliver nødt til at få dem stillet til opbevaring i Aarhus, indtil jeg finder en bolig. Og så må jeg bruge min kærestes køkken som kontor. Der er vist ikke andre løsninger. Godt nok ikke rart at sidde ved siden af en køkkenvask, men som sagt: Det bliver en midlertidig løsning.

Min kæreste og jeg har snakket meget om det. Vi er begge to på det rene med, at vi ikke skal flytte permanent sammen. Men jeg må da indrømme, at jeg er lidt bekymret for, hvad den her midlertidige sammenflytning vil gøre for vores forhold. Vil vi komme ud af det endnu mere fasttømrede, eller vil det ødelægge forholdet? Ja, jeg er sådan, meget enten eller omkring det. Min kæreste er meget mere afslappet. Han siger bare, at vi må tage det, som det kommer, og få det bedste ud af det. Så ja, jeg må lægge bekymringerne fra mig og se at komme videre.

Aarhus har jo det hele

Jeg skal i første omgang finde et sted, hvor jeg kan få mine ting til opmagasinering her i Aarhus. Dernæst skal jeg til at intensivere jagten på en ny bolig. Det kan bare ikke passe, at der ikke er et sted til mig her i byen. Jeg har bare ikke søgt efter det godt nok endnu. Så ja, jeg må se det hele sådan lidt fra oven, og komme videre i en fart. Det vil være det bedste. Om det så tager lidt længere tid, end jeg har forventet – det bliver så bare en ekstra erfaring i mit liv – altså det her med at skulle dele 46 m2 med min kæreste. Heldigvis arbejder han ikke hjemmefra. Og heldigvis har han lange vagter. Så måske bliver det bare endnu bedre for vores forhold, når vi endelig er sammen.