Dug

Man behøver ikke længere en bytur for at finde et engangsknald

Mange unge kender følelsen af, at de vågner op efter en bytur ved siden af en person, som de egentlig ikke kender og måske heller ikke rigtig kan huske. Det er dog ikke nødvendigt at drikke hjernen ud for at score sig et godt gammeldags engangsknald – disse kan nemlig findes på nettet meget hurtigt.

Mange datingsider eller sexdating sider tilbyder gratis profiloprettelse, hvorefter man blot skal finde en mand eller kvinde, som man vil hygge med en enkelt aften. Som altid bør man huske at beskytte sig – både online for virus og i det virkelige liv.

Engangsknald har i mange årtier været populære blandt især de unge. Dette skyldes, at man for en enkelt aften kan få lov at slippe alle tøjler og bare give den gas uden at tænke synderligt over konsekvenserne. Sex er for langt de fleste en nødvendighed for at holde sindet i balance, derfra kommer udtrykket ’at tage trykket’. Engangsknald er ideelt til denne form for lindring af sind, krop og sjæl da man kan være, den man har lyst til i et tidsrum, man selv vælger og med en person, der falder i ens smag og som man deler lyst og fantasier med.

Engangsknald er blevet noget letter at finde efter internettet er kommet til og det er der mange, som benytter sig af.