Dug

Antallet af datingsider er både en velsignelse og en udfordring

Der findes efterhånden ganske mange datingsider i Danmark i dag. I Internettets spæde barndom var der kun ganske få forskellige datingsider at vælge imellem, hvis man ville lede efter en partner. Det betød, at uanset hvilken præference man havde, så var der ikke mange muligheder at vælge imellem. Sådan forholder det sig ikke længere. Langt fra.

Udvalget af datingsider er eksploderet

Antallet af datingsider er steget dramatisk de sidste mange år. Det betyder, at der næsten findes en speciel form for datingside, uanset hvilket type forhold man søger. For det første findes utallige sider, hvor man kan finde en seriøs partner. Dernæst er der en del sider, som tilbyder mindre seriøse forhold, hvor det kun er casual forpligtigelser eller det fysiske der er i højsædet.

Foruden dette findes der sider, som henvender sig til dem som vil date med en speciel forudsætning. Det kan være man ønsker en datingside med dyr i fokus eller fitness. Ja, der findes sågar datingsider for overvægtige, ældre mennesker og landmænd.

Alle nicher har deres egen side. Det er både en udfordring og en velsignelse. For med det store udvalg af sider kan det være svært at finde den rigtige, men så er det heldigt at man kan skrive sig op på flere sider på en gang.