Dug

Har du ikke prøvet fodboldgolf, skal du prøve det

I Danmark, ligesom mange af vores nabolande, rører vi os for lidt. Det findes der heldigvis råd for som ikke behøver at være kedelige eller som kræver at vi står i træningscenter indelukket på en varm dag.

Leder I, som familie, efter en hyggelig ting at lave i sommer eller efterårsferien kan I prøve fodboldgolf. Som navnet antyder, er det en sport som kombinerer golf med fodbold.

Banen, det foregår på, er en fodboldbane med tæt klippet græs. Bolden der spilles med er en fodbold. Resten af inspirationen til sporten er dog hentet fra mini-golf. For fodbolden skal sparkes fra den ene ende til den anden, hvor den så skal komme i hul på så få spark som muligt. Under denne tur er der så indlagt diverse forhindringer som vi kender dem fra mini-golf, så der er masser af spænding og variation i spillet, og det bedste af det hele er, at det foregår udendørs, så du I får rørt jer samtidig med, at I har det sjovt.

Så har I ikke prøvet fodboldgolf endnu, så har I snydt jer selv for en spændende motionsform som samtidig sætter krav til finmotorikken.