Lån penge online
Dug

Alle kan låne penge online

Online långiver skelner ikke mellem “gode og dårlige” bankkunder. For dem er alle kunder lige, og derfor tilbydes de samme lånevilkår til alle kunder. Det vil altså sige, at vælger du at låne penge online. Så kan du være sikker på, at du ikke skal betale højere renter end “naboen”. Alle betaler den samme rente ved online lån, og det er uanset alder og status.

Der er få krav, der gør sige gældende, hvis du ønsker at optage et låne penge online: Penge-låne.nu. Kravene er som følgende:

 • Du skal være fyldt 18 år
 • Du skal have fast indkomst – kontanthjælp og dagpenge tæller som fast indtægt
 • Du må ikke stå registreret i RKI
 • Du skal være bosiddende i Danmark

Hurtige lån

Du er næsten så godt som sikret et hurtigt lån, hvis du kan opfylde ovenstående krav. Af samme grund og mange andre, som vi kommer ind på herunder, er det blevet utroligt populært at låne penge hurtigt på nettet. Som vi siger: “Lån penge nu, for alle kan blive godkendt”, og det er faktisk sådan, det forholder sig!

Du kan – afhængigt af det lån, du vælger – i virkeligheden have penge udbetalt mindre end én time efter, du begyndte at udfylde din låneansøgning! Det er det, vi kalder at låne penge nu og her og lån penge og få dem med det samme!

Mange ønsker at låne penge nu

Stort set alle, der søger efter lån på nettet, har et ønske om, at det skal gå hurtigt med at få pengene udbetalt. Derfor betyder det meget, at lånefirmaerne er hurtige til at behandle ansøgningen om et lån i dag. Og ikke mindst: At det er lån med udbetaling med det samme!

Bedste oversigt over hurtig lån i Danmark

Langt de fleste långivere lever op til disse krav. Mange har en behandlingstid på ca. 1 time, fra du har ansøgt om et lån online, til pengene bliver udbetalt til dig. Lån penge i dag betyder med andre ord, at du får dit lån udbetalt i dag (også lån i weekenden og på helligdage)!

4 trin til at få et lån nu

 1. Lån penge nu og nemt
  Når du vil låne penge nu online, tager det ikke mange øjeblikke at vælge den långiver, du foretrækker, udfylde en hurtig ansøgning og få penge udbetalt til din konto. Hos nogle lånefirmaer har du svar på din ansøgning få sekunder efter, du har indsendt ansøgningen, og pengene kan være på din konto indenfor et par timer. Nogle få udbetaler faktisk på under 30 minutter!
 2. Når du skal bruge penge nu
  Alt foregår online via din computer eller telefon og med NemID. Ingen møder i banken og ingen trælse forklaringer på, hvad du vil låne penge til!
 3. Lån uden sikkerhed
  Når du bruger os til at låne penge, skal du ikke stille sikkerhed for dit lån / din kredit. Det betyder, at der ikke er nogen krav om, at du skal eje en bolig eller en bil – eller at nogen skal kautionere for dit lån.
 4. Lån penge nu til hvad du vil
  Modsat de gammeldags banklån er der ingen, der spørger, hvad du skal låne penge til. Det kommer ikke andre ved end dig selv. Om det er et lån penge nu til ferie, fest, ny mobil eller noget helt andet: Det betyder intet!