Dug

Pak kufferten med hovedet

Min hustru er god til mange ting, men at pakke en kuffert er ikke en af dem. Jeg rejser tit med mit arbejde og har derfor lært det på den hårde måde og har det nu helt under huden. Jeg rejser tit til Berlin på forretningsrejse og køber mine billige flybilletter til Berlin på rejsepriser.dk.

USA

Vi har netop booket en tur til USA, og min hustru bad mig om at lave en liste til hende med de fejl, man typisk begår, når man pakker sin kuffert.

Her har du mine bedste råd:

 

  • Rejser du kun med en carry-on, er det ikke en god ide at tage din bedste shampoo og konditioner med. Husk, at du skal overholde de restriktioner, der er til væsker. Så må du købe noget, når du kommer frem til destinationen i stedet.
  • Begræns dig, når du pakker tøj. Planlæg i forvejen, hvilke sæt du vil have på. En god tommelfingerregel er at have 3 toppe til hver bund. En anden god regel er at holde sig til basisfarver. Det gør det lettere at matche dit tøj på kryds og tværs for at skabe flere outfits.
  • Sæt dig ind i, hvor meget du kan have med – og vej din kuffert, inden du tager til lufthavnen. Det er træls at skulle tage noget ud eller at skulle betale overvægt, fordi du har taget for meget med.
  • Det er tage for mange sko med er roden til alt ondt. Først og fremmest tager de meget plads op, men de vejer også en hel del. Prøv at holde dig til at have 2 par sko med. Det kan sagtens lade sig gøre.
  • Sæt dig ind i vejret på din destination. Der er ikke noget mere irriterende end at have pakket det helt forkerte til din destination.