Dug

Møbelopbevaring

Det er egentlig fascinerende, hvor mange forskellige slags services, der sådan tilbydes til mennesker af driftige forretningsfolk. Nogle gange kan jeg godt tænke noget i stil med: “Hvem har dog brug for det?”. Det kender du sikkert godt fra dig selv. Nå – men så længe der er et forretningsmæssigt grundlag for det, er det jo bare så fedt.

En af mine venner købte for et års tid siden en flot sofa online hos Modern Living. Det er sådan en sag i lækkert læder i et forrygende godt design. Men så skete der det grimme, at han blev skilt far sin kone, for hun fandt lige en anden fyr at hygge med. Min ven tog konsekvensen og solgte sit hus i en fart, og så valgte han at tage et par sabbatår, hvor han vil rejse og nyde livet. Men det betød så også, at både hans nye sofa og resten af hans fine møbler skulle opmagasineres et sted, for han skulle jo ikke have nogen egentlig bolig i en periode.

Det var sådan, han stiftede bekendtskab med hele konceptet om møbelopbevaring – altså opbevaring af møbler i dertil indrettede lokaler mod betaling. Og det er jo faktisk en fantastisk service, hvis man lige tænker lidt nærmere over det, ikke?

Mangler plads til opbevaring

Rigtig mange mennesker har down sizet deres boliger de senere år, men de har ikke lyst til at skille sig af med indbo, som de faktisk holder af. Og så er det jo, at et lagerhotel eller noget i den stil pludselig bliver yderst attraktivt som en løsning på det problem.

Og de skyder op som paddehatte derude. Det er firmaer som Shurgard, Cityselfstorage og Nettolager, der præger billedet på det marked i øjeblikket. Og da der er stor konkurrence, er der virkekligt god etilbud at find epå opbevaring af alt fra møbler over vinterdæk til en tør plads til motorcyklen i den lange danske vinter.

Det var i øvrigt Nettolager, som min ven valgte, for de har simpelthen det bedste tilbud til hans behov.

Jeg tror, jeg vil gå i tænkeboks med, hvordan jeg kan kombinere min opfindelse af det dugfrie spejl med et servicekoncept, der kan sælges til rigtig mange mennesker.