Lån penge nu og her
Dug

Lån penge nu og her

Ansøg nemt og hurtigt med en af de låneudbydere vi tilbyder i oversigten på Kviklaan-info.dk. Lån penge nu giver dig muligheden for at få pengene udbetalt med det samme – du kan frit vælge, hvem du vil låne penge af, hvor meget du vil låne, og hvor længe du vil afdrage lånet over. Kviklaan-info.dk samarbejder med lånefirmaer, der har specialiseret sig i online lån uden sikkerhed.

Firmaerne i oversigten er alle anerkendte og nogle af dem har flere år på bagen end mange af vores banker i Danmark, så vi kan derfor roligt anbefale dem til vores besøgende her på siden. På baggrund af vi samarbejder med mange typer låneinstitutter kan vi næsten tilbyde alle slags lån, f.eks forbrugslån, privatlån, blankolån, boliglån og så vores mest brugte, nemlig lån uden sikkerhed.

Lån penge uden krav

Hos os kan du finde lån, hvor du end ikke skal fremvise lønsedler eller have et job, du skal blot kigge efter hos de forskellige låneudbydere, da der er stor forskel på hvilke lånetyper og vilkår de arbejder med. Lån penge selvom du er registreret i RKI er også en mulighed, men kræver så at du kan stille sikkerhed for lånet, enten i form af bil, båd, hus, lejlighed e.lign.

Alle de lån vores samarbejdspartnere tilbyder kan ansøges om som online lån, dvs. at du kan roligt og mageligt sidde hjemme foran computeren og få klaret alt det økonomiske uden at skulle aftale møder o.lign med en bankrådgiver.

Hvis man har sine personlige papirer klar vil man typisk kunne udfylde en låneansøgning på under 5 min. og hvis man ansøger inden for normal åbningstid vil man kunne få svar på sin ansøgning allerede få minutter senere i form af en e-mail.

Ansøg om lånonline så bliver det ikke nemmere!

Hvis du står i RKI

RKI er en forkortelse af Ribers Kredit Information og ejes i dag af selskabet Experian A/S. Har du spørgsmål eller ønsker hjælp til at komme ud af RKI, skal du tage kontakt til Experian A/S De er de bedste eksperter på området for både private og erhvervsfolk som enten skylder penge eller har penge tilgode.

Kontakt:

  • www.experian.dk Forbrugerservice: tlf.87 46 56 56 Kundeservice: tlf.70 10 01 07
  • Adresser: Glarmestervej 2, 8600 Silkeborg eller Kristianiagade 9, 2100 Kbh. Ø

Før du kontakter Experian, er der her tre hurtige til, hvordan man kan blive slettet af RKI:

  1. Betal gælden til den der har sat dig i RKI
  2. Tag kontakt til den instans/person der har sat dig i RKI og få en snak, hvor i finder ud af en afdragsordning og en sletning af RKI.registret.
  3. Hvis ikke du har mulighed for at lave en afdragsordning, kan du efter 5 år søge om gældssanering og sletning af RKI

For at ansøge om dette skal du tage kontakt til

Sø- og Handelsretten

Tlf.: 99 68 46 20

mail. post@shret.dk

Amaliegade 35,2  – 1256 København K