Dug

Huset solgt

Det var lige før, jeg hoppede og dansede af glæde, da jeg sammen med min kone tidligere i dag spadserede fra ejendomsmæglerens kontor og hen mod vores bil på en parkeringsplads i nærheden. Der var så sandelig også grund til glæde, for vi havde fået solgt vores hus meget hurtigere, end man kan forvente i disse tider, og vi havde fået det solgt næsten til den pris, det fra starten blev udbudt til. Kun et lille afslag på 40.000 kroner havde vi måttet bide i os.

Overtagelsen

Men til gengæld havde vi været nødt til at give køb på overtagelsesdatoen. Køberne stod stejlt på, at de ville overtage huset fra næste måneds begyndelse, hvilket er om bare tre uger. Vi havde satset på en overtagelse to måneder senere, fordi det hus, vi havde kig på i udkanten af Aarhus først kan overtages på det tidspunkt. Vi har ikke endeligt købt det endnu, men det gør vi i morgen, da vi nu har fast grund under fødderne med hensyn til ikke at stå med to huse i en periode.

Men vi skal nu finde en midlertidig bolig i de to måneder, der går mellem fraflytningen fra vores nuværende hus og til overtagelsen af huset i Aarhus, hvor jeg samtidig skal starte i mit nye job. Det er faktisk årsagen til, at vi skal flytte.

Opbevaring af bohavet

Vi sad i aftes og snakkede om de praktiske opgaver omkring bolig og flytninger, da min kone pludselig fik den ide, at vi på denne årstid jo sagtens kan bo i vores campingvogn, som står fast ude på en campingplads lidt udenfor Kolding, hvor vi bor nu. Det skulle vel ikke være så vanskeligt at finde et sted til opmagasinering af vores møbler og øvrige bohave i de to måneder, sagde hun.

Det var jo ganske enkelt en genial ide, og vi blev enige om, at det kunne være mest praktisk at finde et sted til opbevaring i Aarhus, for vi har god plads i vores campingvogn til vores tøj og andre personlige ejendele, som vi ikke kan undvære i hele to måneder.

Hjælp til flytning

Så nu skal jeg i gang med at søge efter muligheder for opmagasinering af vores indbo. Jeg er ikke i tvivl om, at jeg vil foretrække at finde et sted med et regulært depotrum, hvor vi selv kan komme og hente nogle ting, hvis vi står og får brug for dem, mens de er opmagasineret. Og lidt flyttehjælp er jo ikke at foragte!

Jeg har lige været på nettet og søgt efter muligheder for opmagasinering i Aarhus, og dem er der en hel del af. Jeg surfede lidt rundt mellem de forskellige tilbud, og så besluttede jeg mig for et firma, der ud over at tilbyde depotrum i forskellige størrelser også gratis udlåner en trailer med lukket kasse, hvis man altså har lejet et af deres depotrum. Det synes jeg lyder som en god service, og jeg har intet imod at klare flytningen selv med hjælp fra et par gode venner, for der er nok en del penge at spare i forhold til at få et flyttefirma til at gøre det. Så nu skal jeg i morgen have kontaktet www.hms-opbevaring.dk for at få en lejeaftale.