Dug

Billigt til Thailand

Vi skal på ferie i Thailand. Det har været en drøm, vi har haft i mange år. Nu er det næsten sådan, at ingen gider at tage til Thailand mere. Kun særlinge som os, som endnu ikke har været der. Vi har så til gengæld været i Vietnam og på Filippinerne, længe inden rejseselskaberne fik øjnene op for de steder.

Lokalt

Det er tanken, at vi skal rejse rundt- ⓘ med lokale transportmidler, når vi kommer ud til Thailand. Bus tog elefant, det er lige meget, vi skal bare bruge de former for transport, de lokale bruger. Det er en god måde at lære almindelige mennesker at kende.

Opgaven er nu, at vi skal finde ud af, hvor vi gerne vil hen i Thailand. Hvad vil vi gerne se og opleve, og hvad må det koste for os. Vi har ikke et kæmpe budget, men der må gerne være ophold, som er luksus og andre, som er på ydmyge steder. Vi sætter pris på variation. Det gør oplevelserne stærkere.

Billige flyrejser til Bangkok

Lige nu kigger på flybilletter til Bangkok. Jeg har fundet et site, som viser forskellige priser og rejsetider. Vi har mulighed for at flyve direkte dertil fra København. Men vi kan også komme via München. Flybilletterne til Bangkok via München koster noget mindre end den direkte forbindelse, så jeg tænker, at det nok lige værd at kigge nærmere på, hvor længe man skal vente i München. 7 til 8 timer. Aha. Det er da ikke så galt endda. Man kan vel tage en bus ind til byen i ventetiden og gå en tur. Det er vist en dejlig by. München altså. Få en god dag der og så sove i flyet derfra til Bangkok.
Jeg tager en hurtig beslutning. Booker de billige flybilletter til Bangkok. Pengene, vi sparer på det, kan vi bruge til at købe gaver og souvenirs med hjem for.