Dug

Gummistøvler og regntøj

Min mand fortjente et stort kram, da han sammen med vores datter, Katrine på fire år, kom ud til mig i det sommerhus, vi havde lejet til at holde en forlænget weekend. Der var sket det, at jeg selv var blevet kaldt til et møde hos en kunde ret tæt på sommerhuset, så min mand og jeg blev enige om, at det ville være fjollet at køre de næsten 150 kilometer hjem for at følges med ham og Katrine på weekendopholdet.

Dermed kom min mand til at stå alene med opgaven at få pakket tingene til opholdet i sommerhuset, og selv om vi ikke havde snakket om det, havde han faktisk husket det hele. Han havde pakket Katrines tøj i en stor sportstaske, og til min glæde kunne jeg se, at han også havde husket hendes regntøj, som bestemt ville være relevant at have med, hvis man skulle tro vejrudsigten for weekenden.

Han havde også sørget for at få hendes mest populære legetøj med, og selv om han vist ikke ligefrem kan kaldes ekspert i pigetøj, så var der faktisk alt, hvad hun kunne få brug for i løbet af en weekend i sportstasken.

Da jeg havde pakket tasken ud, troede jeg et øjeblik, at han alligevel havde glemt en enkelt ting, men da jeg spurgte ham, forklarede han, at hendes gule gummistøvler var i bagagerummet på bilen, for de var ikke helt rene, så han ville ikke pakke dem ned sammen med hendes tøj. Så han fortjente et stort kram, og det fik han.