vandmaskine
Dug

Giv dine medarbejdere frisk, koldt vand med en vandmaskine

Det er generelt rigtigt let at komme til at glemme vanddunken derhjemme, og når man har fået den med på arbejde, så er det ikke altid, at man lige husker at få puttet den i køleskabet. Så er det ikke altid lige fedt at drikke lunkent vand, når man holder sig en god og velfortjent pause, og man virkeligt bare trænger til en kølig og forfriskende drikkevare.

Vandmaskinen er den ideelle måde at gøre det lettere at få vand i den temperatur, man selv ønsker. Vandmaskinen tilbyder altid mulighed for at tappe tempereret, køligt og varmt vand i sit glas, sin kop eller drikkedunk. Nogle vandmaskiner tilbyder også muligheden for kulsyreholdigt vand. Vandmaskinen er altså et rigtigt godt værktøj i omlægningen af dine medarbejderes drikkevaner.

vandmaskine

Vanens magt – sådan skaber du gode muligheder for vaneændringer

Mennesket er et vanedyr, og vi kører som oftest gerne på vores autopilot, når vi skal navigere rundt i vores hverdag. Vi træffer de samme valg, som vi gjorde i går, da det kræver kognitive ressourcer at skulle omlægge vores adfærd. Derfor kan du som arbejdsgiver faktisk have en stor indvirkning på dine medarbejderes vaner. Jo lettere det bliver at træffe det sunde valg, desto mere vil dette valg blive truffet. Mange af os vil gerne leve sundt, men dette kræver desværre nogle gange for meget. Med en vandmaskine gør du det meget lettere for dine medarbejdere at drikke vand i stedet for sodavand, da det faktisk bliver rigtigt let at træffe dette valg. Man behøver blot at gå op til vandkøleren, fatte en kop og trykke på en knap. Autopiloten er hermed tændt, og dine medarbejdere drikker mere vand.

Sundheden i regnskabet

Sundheden påvirkes i høj grad af hydrering, og det er i høj grad en arbejdsgivers ansvar at sørge for et godt sundhedsmæssigt arbejdsmiljø. De rette rammer skal gerne sættes, og som ovennævnt kan dette gøres med vandmaskine. Så sikrer du de optimale rammer for en god adfærdsændring, som vil påvirke dine medarbejderes helbred og velvære. Du kan hurtigt se en reduktion i de hovedpiner, som kommer ovenpå en lang arbejdsdag. Det dårlige humør, det stressede miljø og den sænkede effektivitet kan også hurtigt vendes på hovedet, hvis blot der er mulighed for at holde kroppen sund og hydreret. Du kan klikke her, hvis du vil kigge på et udvalg af vandmaskiner fra Waterbreak.