Dug

Firma med robotstøvsuger

Chefen kom med gode nyheder i sidste måned. Hun havde ansøgt direktionen om midler til at indkøbe robot støvsugere og havde nu fået bevillingen. Så slap han også for at låne penge til dem ;-)Vi fejrede det med at drikke en ekstra kop kaffe og snakkede om, hvor nemt det fremover ville blive at  støvsuge hotelværelserne og gangene. Det bedste er, at vi fremover kan skåne ryggen, for at støvsuge manuelt er hårdt ved ryg og ben. Min kollega lavede sjov med, at det måske var bedre at beholde de gamle støvsugere, for de gav da noget motion. “Det ender nok med, at vi alle tager flere kilo på” grinede hun.

Men vi glædede os til lettelsen i vores arbejde, og da robotterne ankom, fik vi en grundig instruktion i, hvordan de skulle betjenes og lades op. Vi var positivt overraskede over, hvor let det var at betjene en robot støvsuger, det var nærmest nemmere end de industristøvsugere, vi har brugt indtil nu.

Dagen efter instruktionen glædede vi os til at bruge de nye robotstøvsugere, så vi skyndte os at ordne badeværelser og senge, så vi kunne få gang i dem. Vi var alligevel lidt nervøse for, om vi nu kunne huske, hvordan vi skulle betjene robotterne, men vi fik hurtigt sat dem i gang, og der blev støvsuget perfekt.

I dag kan vi slet ikke forestille os en arbejdsplads uden robot støvsugere, og ingen af os har problemer med smerter i ryg og ben mere. Jeg håber, min mand giver mig en robotstøvsuger i fødselsdagsgave, det ønsker jeg mig i hvert fald.