Dug

Til hvilke formål kan man som ryger succesfuldt bruge en e-cigaret?

Som med alle nye ting, så har e-cigaretten tiltrukket skeptikere lige så vel som nye tilfredse forbrugere. E-cigaretterne har oplevet modvind, fordi folk—uden nødvendigvis at have den behøvede indsigt i produktet—har udmeldt, at det er mindst lige så skadeligt som hvis man ryger almindelige cigaretter. Tager man sig derimod tid til, at kigge detaljerne og de faktuelle aspekter igennem, så er situationen nu engang den, at e-cigaretter er et bedre sundhedsmæssigt alternativ til de almindelige cigaretter, som er bevisligt kræftfremkaldende og som generelt giver sundhedsmæssige problemer som rygerlunger, KOL, hjerte-karsygdomme, slagtilfælde og så videre—listen er lang.

E-cigaretterne er et oprør, så at sige, imod det farlige i at ryge. Det er ikke en idé der er kommet og blevet skabt fordi, at folk skulle stoppe med at ryge almindelige cigaretter, men det fremstår som et unikt alternativ, som rygere førhen ikke har haft. Markedet har ikke haft, hvad man kan kalde et ’sundere alternativ’ før nu, så det er i den forbindelse, at man som ryger og forbruger af produkter inden for tobaksindustrien generelt skal se fremkomsten af e-cigaretter.

Grundlaget for brugen af e-cigaretter er selvfølgelig personlig, og derfor varierer det også meget hvorfor, at folk vælger at benytte dem. Nogle af de mere udbredte grunde er dog rimelig klare at få øje på. Som nævnt ovenfor, så er det et en anderledes måde at ryge på.
Er man som person glad for at ryge, og vil man gerne fortsætte med det, mens man samtidig er bekymret over, hvilke skadelige påvirkninger det har på ens krop, så er det et naturligt skridt at skifte over til e-cigaretter.

Vil man gerne forsøge, at komme sin afhængighed af nikotin til livs, og har man døjet med at trappe ned, så kan e-cigaretternes fire forskellige niveauer af nikotin-indhold være en behjælpelig. Med de forskellige niveauer af nikotin, som man kan tilsætte sin e-cigaret, så kan man gradvist, og i kontrollerbare omgivelser, trappe ned indtil man er uafhængig af nikotinen.
I forlængelse af nikotin-afvænning, så kan e-cigaretterne også bruges som et led i ens absolutte rygestop. For mange rygere er det nikotinen i de almindelige cigaretter, som gør dem afhængige. Har man langsomt nedtrappet sit forbrug med e-cigaretterne, og er man kommet så langt, at man kan ryge sin e-cigaret helt uden tilsat nikotin, så kan man gå så langt som at stoppe helt med at ryge.

Udover de ovenstående tre grunde, så kan andre elementer som f.eks. økonomi, omgivelser, lugt, osv. selvfølgelig også spille ind, når det kommer til hvad man kan bruge e-cigaretterne til. Som det er med rygning generelt, så er det en privat sag, så man skal selv gå ind og vurdere, hvordan e-cigaretter kan ændre ens livsstil.

Skulle du være nået så langt med tankerne om og købe en e cigaret så klik her og køb din måske første e cigaret.