Dug

Fiberbredbånd

Du har sikkert hørt om bredbånd fra diverse Tv-reklamer, eller når andre taler om hvor godt det er? Måske har du også hørt om det såkaldte fiberbredbånd, som der også reklameres meget med lige for tiden. Fiberbredbånd er etableret i Danmark således, at der nedgraves højhastigheds-lysledere, som indeholder optiske fibre. Disse fibre kan ved hjælp af laserlys transportere information fra A til B langt hurtigere, end det internet du måske havde før. Det vil i sidste ende også sige, at fiberbredbånd har langt større hastighedspotentiale end det gamle internet. Faktisk er fiberbredbånd – og bredbånd i det hele taget – den allerhurtigste internetforbindelse der er i Danmark. Hvis du er træt af langsomt internet, hvor det kan tage utrolig lang tid bare at sende en enkelt mail, så er bredbånd eller fiberbredbånd uden tvivl løsningen!

Vi samler alle elselskabernes bedste tilbud. Dette giver nemt overblik over hvad du kan vælge imellem, og hvilke pakkeløsninger der passer bedst til dine behov. Eksempelvis kan du få en pakkeløsning med 30/30 Mbit/s fiberbredbånd, Tv og telefoni med 0 kroners abonnement til en pris af 169 kroner om måneden. Dette sparer dig for en masse regninger, da du betaler alt det elektroniske gennem én enkelt udbyder. Derudover er det i sidste ende også mere besparende, end hvis du skulle tegne abonnementer hos flere forskellige firmaer. Waoo! har netop vundet en pris for Danmarks bedste udbyder af fiberbredbånd. De har nemlig den bedste hastighed, stabilitet og ikke mindst den højeste værdig for pengene.

TDC har også fået etableret fibernet mange steder i Danmark, og der er allerede mange danskere, som nyder godt af den lynhurtige internetforbindelse herigennem. TDC har lavet deres fibernet således, at du kan få forbindelse gennem dine telefonkabler, og med denne type internet, kan alle i husstanden benytte sig af forbindelsen på samme tid – helt uden, at hastigheden bliver forværret!

Alt i alt er der en masse gode fordele ved, at skifte til bredbånd eller fibernet1 For det første får du Danmarks hurtigste internet med den højeste hastighed. For det andet får du ingen trafikbegrænsning, du er fremtidssikret, du får mulighed for at tilkøbe Tv, telefoni og meget mere. Den måske vigtigste fordel er især, at priserne er helt i bund! På mange hjemmesider kan du få fibernet eller bredbånd til den absolut laveste pris, og endda med kundefordele.

Der er mange forskellige udbydere i Danmark, og der er faktisk sket en massiv vækst de seneste år, hvilket kan gøre det svært at vælge imellem firmaerne. Hvis du er meget i tvivl, kan du gå ind på vores bredbåndsguide og se lister, og sammenligne priser mellem udbyderne. På samme lister kan du se serviceforskelle, Mbit og prisforskelle. Dette er en god løsning, hvis du gerne vil have overblik. På samme hjemmeside kan du blive viderestillet til den udbyder, som du ønsker at handle med. Hvis du stadig er på helt bar bund, kan du læse gode og brugbare indlæg om alt der er værd at vide om fibernet, bredbånd, mobilt bredbånd og så videre. Som in ven – der er advokat – Jesper altid siger: Det gælder om at være godt informeret!