Dug

Danmark har mange spændende dyreparker

Overvejer I en ferie, så har Danmark mange spændende muligheder for at introducere hele familien for eksotiske og fantastiske dyr fra hele verden. Dyreparker er en mere moderne og ansvarlig måde at vise dyr på, der giver et mere naturligt indblik i dyrenes naturlige liv og sørger for, at de har de bedste omgivelser at leve i.

I Danmark har vi en lang række forskellige parker, der viser alt fra det Skandinaviske dyreliv til mere eksotiske og vilde dyr fra resten af verden. Det er en spændende måde at tilbringe dagen, hvis I overvejer at holde sommerferie- ⓘ herhjemme i år.

Gør udflugten til en oplevelse i sig selv

Parkerne ligger spredt ud over hele landet og derfor kan det kræve lidt planlægning, hvis I ønsker at besøge dem, der ligger et godt stykke hjemmefra.

I Jylland finder du en række af de største og mest varierede parker – samlet i Midtjylland. Hvis det er noget i overvejer, så er det måske en ide at samle besøgene og slå dem sammen i en uges ferie eller en forlænget weekend i det jyske.

Lær børnene om dyrenes verden

I de fleste af dyreparkerne herhjemme er der i løbet af dagen foredrag eller fodringer af dyrene, der giver mulighed for at blive klogere. Især for børn kan fodringen af de store rovdyr være en kæmpe oplevelse, der ikke bare er sjov at se på, men som også lærer børnene noget om de dyr I ser.

Oplev Afrika, Skandinavien eller Verdenshavenes dyreliv i en af de mange dyreparker i Danmark og giv jeres ferie et vildt indslag. Lad ungerne være med, mens I kører en tur gennem løveparken eller stå på broen, mens isbjørnene får mad – det er unikke oplevelser, der holder hele livet.