Dug

Børnepenge er en god hjælp

I al for lang tid har vi ikke snakket om andet end finanskrise, om regeringen gør det godt nok, faldende og stigende renter og nedadgående boligpriser osv. osv. Alt sammen en masse negativ snak, som bestemt ikke er med til at få løst situationen og få gang i hjulene.

Det vi i bund og grund glemmer, er hvor godt vi egentligt har det. Den anden dag gik jeg ind på babytorvet.dk og bestilte en masse lækkert babyudstyr til min datter Sisse, som lige er blevet født, og som er vores 3. barn.

Havde vi ikke været så heldige at bo i et land, hvor man får børnepenge 2024, så havde jeg måske ikke haft penge til at købe så meget lækkert udstyr til baby.

Heldigvis kan Sisse arve en masse babyudstyr fra Lærke, som er hendes storesøster på 2 år og en lille smule fra storebror Søren på 6 år. Sisse skal blandt andet arve Sørens og Lærkes Odder barnevogn, klapvogn og Super Nova babyalarm.

Apropos Super Nova babyalarm så har den fungeret upåklageligt i 6 år. Det eneste som vi har skiftet på den, er nye batterier. Vi kan derfor varmt anbefale en Super Nova babyalarm, hvis man står og er i tvivl om, hvilken type og hvilken babyalarm som man skal vælge.

Noget af det babyudstyr som jeg købte online den anden dag, var naturligvis mine elskede MAM sutter og MAM sutteflasker, som dem her. MAM laver simpelthen de bedste og blødeste sutter og flaskesutter, og generelt er kvaliteten bare i top. Alle MAM produkter er naturligvis Bisphenol A frie, hvilket er meget vigtigt for mig.

Jeg overvejede faktisk, om jeg skulle købe MAM sutter med navn, men det gik jeg fra igen. MAM har et rigtig flot design på deres sutter, og det ville være synd at ødelægge det. Til Søren og Lærke brugte vi sutteholdere til at holde styr på sutterne, og det har altid fungeret godt.

Det var lidt fra mig – husk at holde hovedet højt og tænk på, hvor godt vi i grunden har det her i Danmark.

Kilde: Brystpumpe.dk