Dug

Hvornår skal man starte på sin ønskeliste til jul?

Som barn er det altid et at skrive en ønskeliste til jul, for de fleste er det et spørgsmål om at sætte kryds i et legetøjskatalog ud for de ting, der mangler i LEGO eller Barbie samlingen, men for os voksne kan det være en længere historie. Vil du gerne være sikker på at få det, du ønsker dig, så er det en stor fordel at være ude i god tid. Her er et par tips til, hvordan du kommer julen i forkøbet.

Seddel på køleskabet

Hvis du er en af dem, der let glemmer, hvad du ønsker dig og altid står i sidste øjeblik og ryster ubetydelige lister af dig, når familien ringer, så er løsningen med en seddel på køleskabet en let og hurtig løsning.

Det giver dig muligheden for at tilføje nye ønsker og slette ønsker, der ikke længere er relevante, så du er klar, når familien ringer og spørger om ønsker til jul. Det er også en rigtig god ide, hvis du har børn, for det giver ikke bare en god, lang liste at vælge fra, men kan også være med til at hjælpe dine børn med at forstå, at man ikke kan få det hele, når man vil.

Liste på telefonen

Er du den mere tekniske type, så kan en liste på telefonen også være en god løsning. Du kan have en liste, der hele tiden udvikler og ændrer sig og den er altid lige ved hånden, hvis du falder over noget, der skal have en plads.

Lige meget hvad, så kan du aldrig begynde for tidligt med at skrive en ønskeliste. Faktisk kan du overføre de ønsker, der ikke blev opfyldt til næste års liste, hvis de stadig er relevante. Det er både praktisk og smart.