Dug

Billigt børnetøj

Mine børn har aldrig været vanskelige, når det kom til deres tøj og sko. Det ændrede sig dog pludselig, da de blev lidt ældre, og pludselig blev de mere kræsne og ville have bestemte modeller. Det måtte jeg selvfølgelig tage til efterretning, og derfor gik jeg på jagt efter nye steder, hvor jeg kunne finde det helt rigtige tøj til mine børn.

Jeg har egentlig for det meste købt tøj til mine børn i fysiske butikker, fordi jeg har haft den tanke, at det var nemmere at tage dem med ud og prøve tøjet. Jeg har dog erfaret, at det kan tage rigtig meget tid og give mig store frustrationer, hvis det ikke lykkes at finde det, vi alle går og leder efter. Derfor besluttede jeg mig for, at jeg ville finde et sted online, som kunne opfylde vores behov.

Min veninde, som har børn i samme alder, anbefalede mig at kigge hos Stylepit, hvor jeg faktisk også har købt tøj til mig selv tidligere. Det viste sig hurtigt, at det var et godt råd, for Stylepit har et stort udvalg af børnetøj af rigtig mange slags. Der var derfor mulighed for at købe tøj til alle årstider, og så var priserne endda rigtig fornuftige.

Jeg fandt desuden ud af, at jeg kunne bruge en rabatkode til Stylepit fra Rabatbanditten, som kunne give mig yderligere rabat på tøjet. Det gjorde det mere overskueligt for mig at opdatere mine børns garderobe.

Sko i mange slags

Skoene har altid været et stort samtaleemne mellem mine børn og mig. Jeg har altid haft det udgangspunkt, at sko skulle være praktiske, men efter de er blevet ældre, har det vist sig, at det ikke er nok med holdbarhed, hvis de ikke er super flotte at kigge på. Derfor gik jeg på udkig efter både drenge og pigesko, som kunne dække begge behov.

Hos Stylepit fandt jeg mange af de kendte mærker til små priser, og jeg fik derfor også råd til at købe flere par til begge mine børn. Det betyder, at der nu er mulighed for at skifte efter behov, så det ikke er nødvendigt at løbe rundt i flotte nye sko på fodboldbanen. Jeg brugte en rabatkode til Stylepit fra Rabatbanditten til at købe skoene, og jeg fik en rigtig fin rabat på denne måde.

Smukke kjoler og nederdele

Til min pige var jeg særligt på udkig efter en feminin stil, da det er noget, hun går meget op i. Vi ledte derfor sammen efter nogle flotte nederdele, som både kunne bruges i skolen og til lidt pænere lejligheder. Der var rigtig gode alternativer hos Stylepit, og vi kunne både finde interessante nederdele til hverdagsbrug og fest. Min datter blev derfor udstyret med lidt i begge lejre, så hun kan tilpasse sig anledningen.

Der var også et stort udvalg af sommerkjoler på siden, og det var min datter temmelig begejstret for. Vi fandt en enkelt kjole, som er perfekt til en tur på stranden eller en cykeltur i skoven med hendes veninder.

Flotte T-shirts

Hvis man tæller sammen, så er det både hos min dreng og pige tilfældet, at T-shirts fylder det meste af deres tøjgarderober. Langt de fleste dage bruger de almindelige T-shirts, som derfor også hurtigt bliver slidte og forvaskede. Det var derfor oplagt at finde nogle pæne og smarte T-shirts, når vi alligevel var i gang med den store shoppetur. Stylepit gav os valget mellem farverige og spændende T-shirts og så de mere klassiske, som også kan være gode at have. Begge mine børn fik derfor nye T-shirts, og de fik selv lov til at vælge modellerne, da priserne var fornuftige på stort set alle slags.

Sommerhatte

Den sidste ting, jeg har lyst til at nævne, er min jagt efter sommerhatte. Jeg er altid bekymret for, at mine børn skal blive solbrændte, fordi de er så aktive og derfor opholder sig meget i solen i de varme måneder. Jeg havde egentlig ikke tænkt, at jeg kunne finde solbeskyttelse på en tøjside, men her tog jeg fejl. Jeg fandt nemlig en række smarte modeller hos Stylepit, og begge mine børn har derfor fået en ny solhat, som de rent faktisk gider bruge.