Dug

Milkshake hårprodukter

Med produkter fra Milkshake, får du muligheden for at give dit hår intens pleje med fantastiske produkter, som blandt andet indeholder plejende mælkeprotein, som på mange måder gavner dine lokker. Vil du forkæle dit hår med plejende og genopbyggende produkter, så kan du med fordel fylde badeværelseshylden op med Milkshake produkterne. Det kan hurtigt blive en dyr affære, hvis ikke du vil gå på kompromis med antallet af produkter som du ønsker at bruge i forbindelse med plejen af dit hår. Dog kan du på siden Luxplus få Milkshake produkterne med store besparelser. På den måde behøver du derfor ikke gå på kompromis med noget, da du vil få de lækre produkter billigere på Luxplus. Alt du skal gøre er, at oprette et medlemskab, hvorefter du kan shoppe løs til de eftertragtede medlemspriser.

Milkshake – hårpleje uden sulfater og parabener

Hos Milkshake går de meget op i, at skabe formler, som indeholder naturlige ingredienser samt et minimalt indhold af blandt andet sulfater og parabener samt natriumklorid. På den måde kan du bruge produkterne med god samvittighed over for både hovedbund og hår. Produkterne fra Milkshake indeholder som sagt mælkeprotein, som er med til at tilføre håret en masse pleje. Mælkeproteiner indeholder de to proteiner valle og kasein, som begge er nærende for dit hår. Får du ikke nok af disse proteiner i din kost, kan dette medføre et hår, som føles tyndt og kan endda forhindre håret i ikke at vokse som det burde.

Få mere glans i håret

Hvis dit hår synes glansløst, kan produkterne fra Milkshake hjælpe dig med at opnå et fantastisk glansfuldt hår, som vil stråle om kap med solen. Foruden de skønne mælkeproteiner benytter Milkshake sig også af ingredienser som shea-butter, salvie, fersken, ris, honning, kamille, hindbær, bivoks, jojoba og mango.

Udover det fantastiske fokus, hvad ingredienser angår, så tænker Milkshake også meget over deres produkters konsistens. Alle produkterne er derfor en ren fornøjelse at bruge, da alt fra serum til shampoo er af helt fantastiske konsistenser, som blot forstærker den skønne fornemmelse det er at bruge produkterne. Desuden tænker Milkshake også på at benytte materialer, som er skabt af genanvendelige materialer, som på den måde udviser et hensyn over for miljøet. Du kan derfor have ro i maven både over for dig selv samt naturen, når du bruger produkter fra Milkshake.

Billige Milkshake produkter på Luxplus

Milkshake har sørget for at skabe alle de produkter, som du har brug for, når du vil give dit hår den mest effektive og skræddersyede pleje. Udvalget fra Milkshake er bredt, så det handler om at finde de produkter som vil passe bedst til din hårtype og det du ønsker at få ud af din nye hårplejerutine. Brug som minimum en shampoo, balsam og hårkur fra Milkshake og suppler gerne med conditioner spray og serum eller andet plejeprodukt, som tilfører håret lidt ekstra.

Se udvalgte af de populære Milkshake produkter igennem på Luxplus.dk og se frem til at få et smukt og velplejet hår med masser af vidunderlig glans!