Dug

Få styr på varmen med en varmepumpe

Hvis idéen om at opvarme din bolig vha. en varmepumpe ligger helt fjern for dig, så gør dig selv den tjeneste at læse med her, så du kan blive lidt klogere på varmepumpen og alle dens fortræffeligheder.

Hvis du allerede har et godt kendskab til varmepumper og deres virkemåde så hop ned til bunden af artiklen, hvor du finder et link til en oversigtside med dybdegående info om varmepumper, og hvor du til og med helt kvit og frit kan modtage en række tilbud fra flere forskellige leverandører på etablering af varmepumpe i dit eget hjem.

God varme i hjemmet

Navnet varmepumpe kan i mange tilfælde faktisk godt være en lille smule misvisende. Mange varmepumper kan nemlig ikke blot varme op, men kan faktisk også køle ned, hvis din bolig er blevet for varm på de lunde danske sommerdage. Så alt i alt kan en varmepumpe simpelthen være med til at sikre dig en god og perfekt varme i hjemmet.

Der findes flere forskellige typer varmepumper, som i bund og grund har det samme formål, men som alligevel fungerer på forskellig vis. Men de har alle samme slutresultat; en god opvarmning af dit hus samtidig med en billig drift sammenlignet med mange andre populære opvarmningsformer.

Når man benytter en varmepumpe til opvarmning af hjemmet, så udnytter man miljøet omkring sig på en smart måde. En luft til luft varmepumpe kan for eksempel hive varmen ud af luften udenfor og trække den med ind i boligen. En varmepumpe er dermed en ret miljøvenlig opvarmningsform, fordi den udnytter den energi, der allerede befinder sig i luften udenfor.

Samtidig kræver en varmepumpe ikke den store mængde elektricitet for at holde sig kørende. Og en varmepumpe producerer således langt mere energi, end den fortærer. Det er derfor ideelt at have en varmepumpe installeret i sit hjem, fordi man som regler endre med at spare rigtig mange penge på den.

Læs mere og få nogle gode tilbud

varmepumpeoversigten.dk kan du læse mere om varmepumperne generelt og også få et større og mere dybdegående indblik i luft-til-luft, luft-til-vand og jord-til-vand varmepumperne ligesom du kan få en række helt uforpligtende tilbud fra flere uafhængige leverandører på etablering af din helt egen varmepumpe.