Dug

Vægttab

Det store mantra foran spejlet: “Åh – jeg skal da også i gang med at tabe mig…”. Vi kender det jo alle sammen så godt, ikke? Men for langt de fleste menneskers vedkommende bliver det som regel ved tanken. Nogle tager en kur eller fem, taber sig og tager på igen. Og så giver de op. Andre læser sig frem til Atkins, Spis Maven Flad og hvad ved jeg. Proteiner en mas – eller måske en ren kulhydratkur? Eller?

Fidusen i et vægttab er faktisk en PERMANENT omlægning af kosten i kombination med fysisk træning, der er tilpasset den enkelte. Og for at gøre det, skal der altså andet og mere til end det, som ugeblade og aviser pumper ud i en lind strøm! Der skal ekspertise til!

Ekspertise i vægttab?

Virkeligheden er den bedste prøve på alt i verden, og det gælder sågu også slankekure. Hvis der er en lang og gennemprøvet research bag et program til vægttab og en ditto referencepulje med reelle og virkelige succeshistorier – ja så kan du regne med, at du har fundet et program til vægttab, der virker.

Og de er der skam – der er flere gode “kure”. En af de bedste (måske endda den bedste) er det program, som eksperten i vægttab Per Nielsen udbyder. Det unikke ved hans program er netop, at der unikt. Han lægger simpelthen en komplet kostplan OG et træningsprogram, der passer til lige præcis den person, der køber det. Her er ikke noget med one size fits all – det er lige ud af posen, effektivt og faktisk også ganske fornøjeligt at følge.

[box type=”info”] Per Nielsen – personligt program til vægttab

Produkterne – som består af kostplaner og træningsprogrammer – sælges til alle via Per Nielsen hjemmeside: Vægttab med Per Nielsen[/box]

Hvad så efter kuren?

Der er reelt ikke tale om en kur, men om en plan, der med næsten absolut garanti fører dig til en permanent kostomlægning og livsstil. Det er ganske enkelt så forførende, hvad der sker med din krop og din psyke, når du først kommer i gang. Det er ikke kun målt i livvidde og kilo, at det hele ændrer sig. De fleste mennesker, der via en sådan kostplan og træningsprogram til vægttab taber sig, får også en bedre nattesøvn, forøget livsglæde, markant forøget sexdrive og et lysere sind generelt.

De mentale og fysiske omkostninger ved selv en moderat overvægt er større, end de fleste tror. Derfor er det en livsbekræftende og radikal ændring af livet, der sker, når først succesen kommer og kiloene rasler af – i øvrigt samtidig med, at selve kropsformen ændrer sig.

Det kan måles i de bekræftende blikke, du modtager far venner og familie – og måske endda fra interessante emner af det modsatte køn 😉

Spis dig gladere – træn dig endnu gladere. Men gør det ordentligt og via et professionelt tilrettelagt program!