Dug

Sådan kan du anskaffe dig en brugt iPad 2 billigt

Når man har besluttet sig for at indkøbe en Apple iPad, så er det naturlige valg oftest at købe den nyeste model, da denne selvfølgelig er den mest opdaterede og højst funktionelle.Der bør du dog overveje dette standpunkt kort, da der kan være ting at vinde ved at vælge en lidt ældre model. Der er naturligvis en økonomisk gevinst, da nyere modeller altid vil koste flere penge. Denne økonomiske gevinst kommer på bekostning af egenskaber og kvaliteter, men hvis disse egenskaber og kvaliteter ikke er særligt nødvendige for dig, behøver det så egentligt være problematisk?

Ældre model – god brugbarhed

Apple iPad 2 er en af de ældre modeller i flokken, da man i dag kan finde modeller helt op til Apple iPad 4. Lagringsmæssigt er der intet nyt sket her. Ligegyldigt om du køber en iPad 2, iPad 3 eller iPad 4, så kan du vælge en version med 16GB, 32GB, 64GB eller 128GB. Du får dog ikke mulighed for 4G, hvis du køber en iPad 2, og du må også undvære Siri – men mon ikke det går i længden, hvis man primært benytter sig af trådløst internet? Hvis man er villig til dette, samtidigt med at man vil købe en brugt iPad 2, så kan man spare mange penge.

Enormt udvalg på onlinemarkedet

Da der også er tale om en ældre model, betyder dette også, at markedet simpelthen bugner med brugte udgaver. Det er meget lettere at finde en brugt iPad 2, end det for eksempel er at finde en brugt iPad 4. Der vil altså være rigeligt at vælge i mellem, således at du kan finde den ideelle pris til din kommende brugte iPad 2. Du kan eventuelt kigge på Datamarked.dk, hvor udvalget og prisniveauet på iPad 2 er ideelt.