Dug

Nordjyllands Perle

I år har vi jo en fantastisk dejlig sommer i Danmark, så hvorfor flyve udenlandsk for at få sol og varme? Gem det til efteråret, hvor der er koldt og gråt i Danmark, og køb flybilletter billigt til en solrig destination i stedet for at tage af sted, mens vejret er skønt i Danmark.

Vil du på oplevelse i Danmark, kan vi anbefale Nordjyllands perle Aalborg. Du kan købe billige flybilletter til Aalborg og opleve Aalborgs historie og arkitektur, natteliv og lækre badestrande.

Hvad må du så ikke gå glip af i Aalborg?

 

Vi har her set på nogle aktiviteter og attraktioner i Aalborg. Der er mange flere. Aalborg har meget at byde på.

 

  • Aalborg Zoo har mere end 1200 dyr samt et researchcenter. Se også udstillingen med dyr fra istiden.
  • Tag på museet KUNSTEN, og se på kunst. Kunstsamling, der dateres helt tilbage til 1900.
  • Besøg Jomfru Ane Gade for en drink eller en god middag, og oplev stemningen. Gaden er sådan cirka 150 meter lang og huser diverse barer og restauranter. Her finder du også Aalborgs diskoteker.
  • Budolfikirken er en smuk katedral. Hør det fantastiske klokkespil, som du kan høre hver time fra klokken 8 til klokken 22. Du kan også deltage i en godstjeneste om søndagen.
  • Utzon kender vi alle fra Sydney, men oplev Utzon Centret i vores egen by Aalborg. Du finder centeret ved havnefronten i Aalborg. Her kan du se skitser og færdige værker.
  • Syngende træer? Ja, dem finder du i Aalborg i Kildeparken. Her er mere end 80 træer, hvor du kan trykke på en knap, og så spilles der sange fra danske og internationale kunstnere. Kildeparken er helt tilbage fra 1802.
  • På Nytorv i Aalborg centrum finder du Jens Bangs Stenhus. Det er en smuk bygning fra det 16. århundrede. Interesserer du dig for historisk arkitektur bør du tage fordi Nytorv.