Dug

Arbejdsglæde foredrag

For en gangs skyld er der sket noget sjovt på arbejdet. Vi arbejder jo hjemmefra, og det er ikke så sjovt at sidde her med opgaverne alene. Mange af mine kollegaer oplever det samme: De savner lige at kunne vende, hvordan en opgave skal håndteres med en af os andre. Vi savner at se hinanden sådan fysisk – ansigt til ansigt.

Et foredrag?

Men så forleden fik vi en e-mail. Det var vores direktør, som skrev, at han er klar over, at vi er inde i en meget svær periode. Han bad os om at holde modet oppe, og så inviterede han os til at følge et foredrag om arbejdsglæde. Online. Han vil gerne motivere os til at holde fast i den gode stemning, vi havde på kontoret, også selvom vi ikke kommer på kontoret.

Jeg fulgte foredraget. Det gjorde de fleste af os faktisk, og det var virkeligt en dygtig foredragsholder.

Det var så sjovt og godt

Ikke kun kunne han fastholde os ved skærmen i mere end halvanden time. Han var også hyldende morsom at høre på. Det var faktisk sådan, at jeg flere gange kom til at grine meget højt flere gange. Det fik naturligvis min kone og børn til at spørge mig, hvad det var jeg grinte så meget af. Jeg fortalte dem, at foredraget, som jeg havde hørt, havde haft en af de mest humoristiske foredragsholdere, jeg nogen sinde har hørt. Han havde den der lune humor, hvor han lige kunne vende almindelige vendinger og handlinger, som vi siger eller gør til bare at blive latterligt morsomme.

Det var utroligt forfriskende at høre. Og faktisk så var vi mange, der blev hængende på Zoom bagefter for at få en sludder om foredraget. Det var rart og befriende at kunne grine. Og det er bestemt noget vi vil fortsætte med at gøre fremover. Vores direktør skal have tak for at tage det initiativ.