Massagepistol til sportsskade
Dug

Skade efter squash

I går gik vi virkeligt til den. Vi spillede squash, og min bedste veninde vandt. Hun er ret stærk. Og jeg kan mærke, at jeg ikke har gjort tilstrækkeligt for at holde formen. Så, ikke kun fik jeg ’bank’! Jeg blev også udmattet og måtte indse, at jeg bare ikke kan følge med hende mere. Hun lo kærligt og fortalte mig, at det er klart, at jeg ikke er i så god form som for et halvt år siden. Efter 5 måneders pause på grund af en barsel, så er det klart, at der ikke har været tid til at holde formen. Det lille, nye liv skal jo passes. Og jeg skal naturligvis ikke tro, at man bare sådan kommer i form i løbet af nul komma fem.

Sød og forstående

Hun er sød og forstående og insisterer på, at vi stadig spiller squash en gang om ugen. Det vil hjælpe mig til at komme tilbage i god form igen. Og det er godt for mig at komme væk fra familielivet i bare nogle få timer en enkelt gang om ugen.
Jeg ved, at hun har ret, og har besluttet, at jeg naturligvis skal tilbage i form igen. Men lige nu er jeg så lidt bekymret. Da jeg kom hjem i går eftermiddags, kunne jeg ikke mærke noget. Glæden over at se min lille pige og sulten fik mig til at ignorere en begyndende, lille smerte i højre arm. Jeg tænkte, at det muligvis bare var den fysisk træthed, jeg kunne mærke.

Aftenen gik med at hygge om den lille rolling. Få hende til at sove. Gøre klar til næste dag. Og så selv komme i seng og få samlet kræfter til i dag.

Så gik den ikke længere

Men så her i morges, da jeg gik ind for at løfte hende op, kunne jeg bare ikke. Jeg kunne ikke løfte hende ud af hendes seng. Jeg måtte kalde på min mand. Han kom og hjalp mig med hende. Men var da også bekymret for, hvad der er sket med mig. Min arm gjorde ondt. Vi kørte til skadestuen. Måske er der sket en skade under squash-kampen i går. På skadestuen konstaterede de, at det sikkert bare er en overanstrengelse af musklerne i armen. Jeg bør holde den i ro. Helt umuligt med et lille barn.

Er en massage pistol løsningen?

Min mand tog fri fra arbejdet for at blive hjemme for at hjælpe til derhjemme – i det mindste i dag. Og vi har da også klaret dagen fint nok. Jeg har hvilet armen, og det går allerede bedre. Smerten er ved at fortage sig. Min mand brugte da også tid på nettet. Han ville undersøge, hvordan man kan overkomme den slags smerter hurtigt. Han fandt noget, der hedder Recovery Boots til udmattede benmuskler, som er sådan et par støvler, man kan tage på benet, og så får man ligesom en slags massage. Gad vide, om man kan få noget lignende til arme? Et ’Recovery Sleeve”, måske. Han ledte i lang tid, men har ikke fundet sådan en Recovery Boot til arme endnu. Til gengæld fandt han en potentiel løsning – nemlig en massagepistol: https://optimasport.dk/collections/massagepistol