Dug

Gravid med gæld

Man kan selvfølgelig ikke rende og give andre skylden for, at man har en høj gæld. Jeg kan dog alligevel blive sur over, at banken i sin tid nærmest opfordrede min daværende mand Niels og jeg til bare at låne løs. Vi burde måske have været voksne og ansvarsbevidste nok til at sige nej tak, men er det ikke banken, som burde vide, hvor meget vi har råd til at låne? Vi kendte slet ikke til lån på nettet dengang. Nu bruger vi denne hjemmeside.

Men det er ikke så meget det, som gør mig gal. Det, som gør mig gal er, at jeg nu har fået brev fra banken, hvor i der står, at mit forbrugslån skal være betalt ned inden for 6 måneder. Da vi i sin tid fik dette forbrugslån, var der da ingen, som snakkede om en tidshorisont. Jeg ved fra min arbejdskollega Conny, at deres bank var ved at smide hende og manden Jens Arne i RKI, fordi de ikke kunne nedbringe deres lån inden for den krævede tidshorisont.

Jeg skal nok finde en løsning på problemet, men hvad værre er, så er jeg oven i købet gravid. Det sidste jeg ønsker er, at det skal gå ud over mit barn. Jeg ville kunne give barnet en masse sjove oplevelser, og det kræver altså penge.

Jeg er allerede begyndt at kigge på babyudstyr, selv om at der er ca. 5 måneder til, at jeg skal føde. Conny anbefalede, at jeg kiggede forbi babybutikken Babytorvet.dk, som har alt i babyudstyr. Og jeg må godt nok sige, at de har noget af et sortiment. Der er jo alt det babyudstyr, som man overhovedet kan drømme om.

Efter jeg har siddet og kigget på alle de skønne babyting på Babytorvet.dk, er jeg meget mere motiveret til at kæmpe for at få gælden bragt ned, inden babyen kommer. Jeg vil kunne købe en masse lækkert babyudstyr til barnet uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten. Min kommende lille guldklump skal på ingen måde lide under, at jeg har truffet nogle forkerte valg. Jeg vil give guldklumpen den bedste opvækst, og der skal ikke mangle hverken kærlighed eller babyting.

Jeg ville ønske, at jeg stadig var sammen med Niels. Det hele ville være meget lettere, og det ville også være bedre for barnet. Jeg har flere gange spurgt Niels, om han ikke vil komme tilbage, og jeg synes faktisk, at han er ved at bløde lidt op.

Når jeg tænker over det, så tror jeg faktisk, at det var på grund af vores dårlige økonomi, at vi havde så mange skænderier. Før vi begyndte at låne penge, gik det faktisk rigtig godt, og vi var glade og hyggede os sammen. Da så vi ikke længere kunne betale de forskellige regninger, så brød helvede løs.

Hvis jeg kan få betalt min gæld ned, og Niels kommer tilbage, så er jeg sikker på, at vi kan få det godt sammen igen. Jeg vil i hvert fald tilgive ham for alle de dumme ting, som han sagde, inden han smuttede. Når alt kommer til alt, så elsker jeg ham lige så højt, som jeg altid har gjort.