Dug

Biler er en jungle

Ikke bare biler – men også bilforsikringer er en jungle. Men jeg synes at kunne se, at internettet efterhånden har gjort mange ting meget nemmere, og det er emnet, jeg opdaterer denne artikel med. I dag er det faktisk sådan, at man med ganske få klik med musen kan danne sig et yderst detaljeret overblik over markedet for brugte erhvervskøretøjer i HELE Europa. Nå ja – faktisk også over en god del nye køretøjer. Om man skal bruge en lastbil, en rendegraver eller en bus – det hele findes på hjemmesiden Truck1.eu, som i den danske udgave hedder https://www.truck1-dk.com/

Hydraulisk hammer eller et helt vogntog?

Med titusinder af fantastiske tilbud på primært brugte men også nye maskiner og køretøjer, er det vist ingen overdrivelse at sige, at der er noget for ethvert behov. Om du skal bruge en hydraulisk hammer – eller måske er du på udkig efter brugte campingvogne? Ja – hjemmesiden har faktisk begge dele – og meget mere.

Hjemmesiden er en portal, hvor forhandlere af alle størrelser fra hele Europa kan annoncere deres udvalg, og det fede er, at du ikke skal betale noget som helst for at komme i kontakt med dem. Der er telefonnumre og andre kontaktoplysninger, og du kan endda byde på det, du gerne vil købe, direkte fra deres hjemmeside.

Alle køretøjer har brug for en forsikring

At det er noget af en jungle at finde en god bilforsikring er vist ingen hemmelighed. Både jeg og mine venner har gennem tiden brugt ufatteligt megen tid på at finde frem til de bedste tilbud på bilforsikring. Og det er jo altså meget mere end bare prisen, det handler om. Der er også den forbaskede selvrisiko at tage hensyn til. En meget billig bilforsikring er ofte ensbetydende med en høj selvrisiko. Og det er ikke lige det fedeste at stå med en ordentlig regning oven i en skade.

Det er heller ikke ligegyldigt, hvor i landet, du bor. Nogle postnumre er dyrere at forsikre bilen i end andre. Jeg tror, det har noget at gøre med tyveri af biler, som jo også er omfattet af en kaskoforsikring på bilen.

Man kan selvfølgelig sætte sig i timevis med telefonen og ringe rundt til alle de mange forsikringsselskaber som Tryg, If, Alm. Brand og hvad de nu hedder alle sammen. Og det var da også sådan, vi gjorde i gamle dage.

Nemt at finde den rigtige bilforsikring

Nu er der kommet en ny og rigtig smart tjeneste på nettet, som oven i købet har den fedeste oversigt over, hvad sådan en bilforsikring handler om:

Hjemmesiden om bilforsikring viser simpelthen på den mest overskuelige måde, hvad det handler om. og så kan man få tre tilbud rigtigt nemt – lige i indbakken.

Det er altså fantastisk, hvor mange ting der er blevet nemmere med internettet!