Dug

Nyt solcelleanlæg

Hvad er det, der gør, at man ikke for længe siden har indført regler og love, der gør det markant billigere at bygge nyt, hvis der er implementeret solcelleanlæg i byggeriet? Der findes jo forskellige tilskud og skattefordele, men hvorfor laver man simpelthen ikke et system, der belønner integreringen af solenergi ved hjælp af varmepumper og jordvarmeanlæg fra starten?

Solpaneler i nybyggeri

Man kunne jo nemt indbygge solceller i snart sagt alle slags byggerier, uanset om der er tale om private hjem, boligblokke eller erhvervsbyggeri.

Den slags solceller eller solpaneler skæmmer jo intet, og de kan nemt integreres i tagkonstruktionen for eksempel.

Solcelleanlæg

Omtanke for fremtiden

For mig handler det om omtanke for fremtiden, hvor vi skal sikre, at der udledes mindre skidt i atmosfæren – og vi skal være uafhængige af olie og gas helst. Når vi nu har en energikilde som solen, der tidligst brænder ud om nogle millioner år, hvor vi jo kan være ligeglade, er det da helt absurd, at vi ikke gør mere for sagen.

Bedste-varmepumpe.dk

Bedste-varmepumpe.dk har som noget fuldstændigt nærliggende taget det med varmepumper, jordvarmeanlæg, solenergi, solcelleanlæg og den slags til sig. Og det giver jo i den grad mening, da netop en bygnings tag er det oplagte sted at have solpaneler.

De har faktisk erobret førstepladsen i Danmark, og er i dag den største leverandør af solceller, solpaneler og alt det tilhørende udstyr.

Mange frygter, at det er dyrt at installere, men faktisk er det billigere end flertallet tror, og der er jo tilskudsmuligheder. Men hvad koster alle disse fine energivenlige tiltag så?

Det bedste er, at på Bedste-varmepumpe.dk kan du indhente tilbud på jordvarmeanlæg og varmepumper helt gratis og uforpligtende.

Hvad mener du? Burde vi ikke indføre systemer, der i langt højere grad belønner nybyggeri, der implementerer solceller fra starten?