Dug

Må man have sex på første date?

Det ofte stillede og lige så ofte diskuterede spørgsmål; må man have sex på første date? Der kan ikke siges at være et universelt svar som en del af naturlovene eller nedskrevet i grundloven, derimod må det formodes at være op til de to mennesker, der er en del af daten.

Hvis kemien og den seksuelle tiltrækning er der, så kan man spørge sig selv, hvorfor man ikke skulle må have sex på første date. Ville man gå for hurtigt frem i et muligvis kommende forhold? Ville man blive anset for løs på tråden eller som en player? Der kan dukke mange tvivlsspørgsmål op i hovedet i løbet af en date, og selvom man har lyst til den anden, så føler mange, at de netop er nødt til at holde igen i forhold til, hvad daten eller andre vil tænke. Men burde man lade andre have så meget at sige i ens liv, så man ændrer sin adfærd for, at andre ikke skal tænke dårligt om en?

Hvis begge parter af daten har lyst til hinanden, så må det anses som naturligt at have sex – også selv om det er på første date. Sex er trods alt noget af det mest naturlige et menneske kan foretage sig, og det er som regel til stor glæde og nydelse for begge parter, så det må anses som den perfekte afslutning til en god og lækker date, hvor det så kan blive afgjort om kemien er lige så stærk i sengen.

Så må man have sex på første date? Det må siges at være en vurdering af situationen og daten, og om man selv er tryg ved sex med et halvfremmed menneske. Men har man selv en god mavefornemmelse, så bør andres eventuelle mening ikke spille ind på, om man bør have sex på første date eller ej.