Dug

Københavns bedste!

Hvert år til påske plejer jeg at sende en buket blomster til mine onkler og tanter. De bliver glade og sender mig altid en sød besked om, at buketten står der eller der i deres stue, og at de nyder den. Men helt ærligt: Jeg glemte at gøre det i år. Nu er vi henne på sensommeren, og jeg har dårlig samvittighed.

Nørrebro

De bor alle sammen på Nørrebro. Familien kommer derfra. Det er kun mig, som er flyttet væk fra byen. Jeg bor i nærheden af Frederikshavn.

Nu har jeg så tænkt, at jeg vil af med den dårlige samvittighed og tænker, at jeg vil sende mine onkler og tanter en sensommerbuket. Og en undskyldning for at have brudt traditionen, jeg har skabt. Håber, de tilgiver mig. Jeg må finde på en eller anden forklaring om hvorfor. Måske noget med, at den blomsterhandler, som havde blomster udbringning i København, er lukket, og at det har taget meget tid, før jeg har fundet en ny.

Det er måske en lille hvid løgn, men jeg synes ikke, at jeg bare kan sige, at jeg glemte dem. Jeg kunne selvfølgelig også godt bare sige, at jeg havde travlt med mit arbejde. Men den går ikke. De, ved at jeg kun arbejder på deltid. Og hvis jeg siger noget om, at et af mine børn var syg, så får jeg jo alle de der forespørgsler, om det er noget alvorligt. Nej, så hellere den lille hvide løgn: Forhandleren med blomsterlevering i København lukkede, og det var svært at finde en ny, som jeg stoler på.

Amager Blomster 🙂

Jeg ringer op til blomsterbutikken, jeg plejer at bruge – nemlig Amager Blomster, og får bestilt de fire buketter. Beder dem om at lægge et lille kort ved, hvor de skal skrive med kærlig hilsen fra mig. Så sender jeg dem en mail, hvor jeg forklarer dem, hvorfor buketten først kommer nu.