isenkram
Dug

Sådan indretter du boligen

Det kan være svært at finde plads til alle dine pynteting, isenkram, souvenirs og ferieminder – og det kan især være en vanskelig opgave, hvis man er to, der flytter sammen. Hvis du har nogle små rum, der skal indrettes – eller hvis du bor i mindre lejlighed, så kender du helt sikkert til denne problemstilling. Der er altid en masse ting, som man ikke synes, den anden har brug for og vice versa.

Indret boligen

I denne artikel vil jeg komme ind på nogle små tips til hvordan du indretter din bolig. Jeg har samlet en masse forskellige tips, som jeg har fundet på internettet og i blade. Du kan således læse dem igennem, og tage det med fra artiklen, som du vil.

En god idé kan være at placere et spejl i en mindre rum. Det tilfører dybde til rummet, og det får nemt rummet til at se større ud. Hvis du så samtidig sorterer lidt i dine pynteting, og placerer dem samlet på et fad, en skål eller i en vase – så er du allerede godt på vej mod at gøre et lille rum mere rummeligt.

Inden du går ud og investerer i en masse nye møbler til din lejlighed, så gør dig nogle overvejelser over dine behov. Køb møblerne til det specifikke rum, så er du godt på vej. På denne måde får du også sorteret de værste impulskøb fra. Det kan være en god ide, at gøre sig nogle overvejelser over hvordan du vil placere møbler, lamper og malerier.

En af de ting, som altid er godt at gøre – men som mange springer over – er at rydde op og sortere i alle dine sager. Dette tip er meget simpelt, men ikke desto mindre værd at have i tankerne.

Hav altid god belysning i din lejlighed og i de små rum. Det får rummet til at føles større, særligt hvis du også sørger for at have ryddet op og eventuelt placerer et spejl et sted.

Isenkram klarer sagen

Søger du andre gode ideer inden for isenkram, interiør og lignende, så kig forbi ISENKRAM-TILBUD.DK som er markedets største forhandler af isenkram. ISENKRAM-TILBUD.DK forhandler alle de kendte mærker som Aida, Alfi, Bodum, Cakes & Co, Rikki Tikki, Gense, Georg Jensen, Herstal, Holmegaard, Hoptimister, Igrill, Jacob Jensen, Jamie Oliver,Rosendahl, Rosti, Royal Copenhagen, Raadvad, Scanpan, Stelton, Sødahl, Tefal, Trip Trap, Zone, Zwilling Eva Denmark, Kay Bojesen, Kähler, Le Creuset, Lene Bjerre, Menu, Nuance, OBH Nordica, Piet Hein, Oillivuyt, Poul Pava.

Det var nogle få hurtige tips til hvordan du indretter små rum eller en mindre lejlighed. Jeg håber du fandt lidt inspiration. Lad mig høre om dine tanker i kommentarerne.