Dug

Projekt redskabsskur

Havde jeg vidst, hvor stort et arbejde det ville være at bygge et redskabsskur, så var jeg aldrig gået i gang med projektet. Mona havde plaget mig i månedsvis, så jeg blev nødt til at gå i gang med det, til trods for at lysten slet ikke var til stede.

Udover lysten så har jeg ikke evnerne, hvis altså det skal laves lige efter bogen. Jeg er 42 år gammel, og min første værktøjskasse fik jeg som 40 årig, hvilket fortæller lidt om, hvor stor en handyman jeg er.

billig-fugemasseNå, men jeg gav mig i kast med projekt redskabskur, og det startede faktisk ganske godt. Jeg fik købt en bunke brædder og gik ellers stille og roligt i gang med at grave huller til de 4 hjørnepæle. Da det var gjort, og pælene var sat i, begyndte jeg at bore brædderne på.

Jeg fandt dog hurtigt ud af, at den smule værktøj- ⓘ , der var i min værktøjskasse, slet ikke rakte. Jeg var lige kommet hjem fra byggemarkedet, så jeg orkede ikke at skulle afsted igen. Jeg fandt i stedet iPad’en frem og søgte efter værktøj på Google.

Det første resultat på Google var wattoo.dk, som jeg tidligere havde hørt om. Wattoo.dk har åbenbart alt fra værktøj til elartikler og VVS-artikler, så det var faktisk en spændende shop at besøge.

Jeg fandt hurtigt det, jeg skulle bruge, som blandt andet var en diamantklinge. Mona ville nemlig have fliser hele vejen omkring skuret, og de skulle alle sammen skæres til. Selv om diamantklinger normalt er dyre, så købte jeg ikke mindre end 4 billige diamantklinger i bedste kvalitet fra Cosmo til under det halve af, hvad byggemarkedet skulle have.

Udover diamantklinger og lidt andet værktøj, så skulle jeg også bruge en hulens masse fugemasse. Jeg er jo som sagt ikke handyman, så skuret blev ikke så lige, som det måske var planlagt. Stod man inde i selve skuret ved dagslys, var der lige en anelse flere sprækker, end hvad Mona kunne acceptere.

Løsningen på det problem var slet og ret at købe en ordentlig gang fugemasse, så sprækkerne kunne blive fuget til. Endnu engang overraskede wattoo mig positivt, da jeg kunne Dana Lim fugemase 50 kr. billigere end i byggemarkedet. 53 kr. for en tube, det er altså billig fugemasse, og man tror næsten ikke, at det kan lade gøre.

Men det kunne lade sig gøre, for allerede dagen efter kom fragtmanden med min bestilling, og skuret kunne blive færdigt.