Dug

Personlig stil er alfa omega

Minimum blev skabt i hjertet af Aarhus i 1997. Kollektionerne var først og fremmest minded mod den moderigtige mand, der ikke var bange for at skille sig ud fra mængden. I 2007 kom minimum ud med den første kollektion til moderigtige kvinde.Minimum slår sig således op på skabe mode indenfor, både dame og herre tøj. Fra kun at blive solgt i Skandinavien har minimums kollektioner udbredt sig på verdens plan, således har deres kollektioner været med til at skabe mode lige fra Europa til Nordamerika.

Kvalitet- ⓘ med unikke detaljer.

Den unikke detalje er vigtig, når man vil være med på moden. Kollektionerne fra minimum afspejler sans for selv den mindste detalje. Minimum tøj skal være sjovt at have på samtidig med kvaliteten ikke må fejle det mindste. Det er en af de vigtigste grundsten for folkene bag minimum. Endvidere er minimums kollektioner præget af unikke designs, således både ham og hende, med fordel, kan fylde deres tøjskab op med kollektioner der passer til tiden trend hele året rundt- ⓘ .

Afslappet og stilet på samme tid.

I dagsbilledet på gaden i en storby, vil man oftest gerne virke afslappet og samtidig være med på moden. Med minimums kollektioner kan du opnå begge dele. Med et blend af unikke designs, kombineret med tidens farver, tager du aldrig fejl ved køb af minimums kollektioner. Det store væld af kombinations muligheder medfører ligeledes at tøj fra minimum både kan benyttes i hverdagen og til byturene i weekenden. Uanset situationen er man altså konstant modemæssigt på forkant med tøj fra minimum.

Unikt  

Med minimums kollektioner går du aldrig fejl. Med deres udvalg, kan du kombinere det look, der lige passer til dig. Om dette er råt, stilet eller en kombination af begge, kan minimums kollektioner altid rumme det.

Minimum har med deres tøj formået at lave grundlaget for en helt ny tøjstil i Danmark. Det kan ikke siges af mange, og det i sig selv er et kvalitetsstempel!

Tøj til byen

Alt for mange af os sidder fast i gamle rutiner med gammelt og kedeligt tøj samt uinspirerede vaner. Du kan bryde ud af disse ved at købe noget fedt Minimum tøj på nettet – og så sker der magiske ting!

Et par af de ting, du kan komme ud for, når du lige pludseligt er iført lækkert Minimum tøj kunne blandt andet være følgende:

Ekspedienten på McDonalds kl. 04:22 om natten er ikke sur på dig alligevel, selv om du ikke kan finde ud af at bestille. Du er nemlig ikke ligesom alle andre idiotiske kunder på dette tidspunkt, der ødelægger det hele for hende og gør hendes nat til et helvede – nej, du smiler, du rydder op efter dig og du ser hamrende flot ud med Minimum-tøjet på. Måske endda, du kan få et telefonnummer?

Før dette har du naturligvis haft heldet med dig nede på diskoteket. Tøserne er trætte af folk, der ligner Barney fra How I Met Your Mother og også opfører sig som ham, for at det ikke skal være løgn. Med din tilbagelænede stil, dit nye Minimum-tøj og et smil på læben har du en fantastisk aften i byen sammen med dine venner, og mon ikke også her, du får et flot nummer fra en pige?

Dagen efter, når tømmermændene plejes, tager du lige et smut ned i Netto for igen at have chokolade, rødvin og chips på køl. Her ser du hende kassedamen, du faktisk har et rigtigt godt øje til, men aldrig har haft mod til at spørge ud. Hun ser dig i dit nye Minimum tøj, og for første gang virker hun faktisk interesseret i dig. Måske er det nu, du skal tage mod til dig og med dit nye Minimum-look spørge, om hun ikke har lyst til at sidde på noget andet end kontorstolen i Netto på et tidspunkt? Du får hendes nummer.

På under et døgn har du fået 3 muligheders nummer, og det har været hjulpet godt på vej af dine nye jeans, t-shirten og bæltet fra Minimum. Vi siger selv tak!