kærestetur
Dug

På kærestetur

Kæresten og jeg havde taget toget til Aalborg for at besøge noget familie her i ferien. Vi gik fra banegården, ned ad Boulevarden, som i øvrigt ikke byder på de store shopping-muligheder, men så opdagede vi, at de da faktisk har en helt vildt stor og flot sexshop i Aalborg.

Og så lige ved banegården – meget mere centralt kan det da ikke blive.. Vi gik spændte derned og fandt straks ud af, at de havde et enormt stort udvalg i alt indenfor den erotiske verden. Derudover var personalet virkelig imødekommende og venlige, og vi syntes at de gav en super god service og professionel rådgivning.

Kæresten har jo i længere tid gået og snakket om en buttplug, men jeg har altid syntes at det var lidt pinligt, hvis man skulle til at spørge ind til hvilken størrelse og hvilken form man skal vælge. Det var slet ikke pinligt, og her var personalet så søde til at hjælpe og vejlede – Så det føltes helt naturligt, at snakke om disse ting.

Inden vi fik set os om, gik vi derfra med to fyldte bæreposer med alt lige fra SM-ting, vibratorer, sexet lingeri og som nævnt buttplugs. Så glædede vi os bare til at få overstået familiebesøget og komme hjem og hygge med alle de sexede ting vi havde købt 😉

Den buttplug vi købte, var nok lige til den store side, da den blev taget i brug. Av… Av… Godt vi huskede at købe vandbaseret glidecreme med. Det eneste vi glemte at købe, var en naturtro dildo, som skulle have været brugt på samme tid, med den nye store sorte buttplug, så vi køber nok en dildo over deres online sexshop.

Det er bestemt ikke sidste gang vi lige kommer og besøger familien i Aalborg ( Og selvfølgelig DreamX.dk, som butikken hedder)

PS: I øvrigt super nice med diskrete sorte poser – thumbs up her fra 😉