Lån penge uden indtægt
Dug

Ingen fast indtægt længere

Siden jeg har været 13 år, har jeg altid haft en eller anden form for fast indtægt. Dette skulle dog ændre sig, da jeg efter 33 år blev fyret som trykker hos det lokale trykkeri “Trykkergården”.

Det kom som et chok for, da Bent kom hen til mig og sagde, at han blev nødt til at fyre mig. Vi kunne dog godt regne ud, at der ville ske noget, da ordrebogen blev mere og mere tom. Internettet var simpelthen ved at slå “Trykkergården” ihjel”, og sådan var det!

Et liv uden lønseddel

Jeg har som sagt altid været vant til, at der kom en lønseddel ind ad brevsprækken hver måned. Det var slut nu, hvilket var på det værst tænkelige tidspunkt, da Karen og jeg havde aftalt at skifte bil.

Jeg var overbevist om, at det var umuligt at låne penge uden lønseddel og fast indkomst. Der var vel næppe nogen låneudbydere, der ville låne penge til ledige uden arbejde. Jeg blev dog klogere, da jeg sad nede på den lokale bar og faldt i snak med “Hønse Henning”.

Lån penge på kontanthjælp

Henning var på kontanthjælp og havde været det i knap 11 år. Og da jeg sad og hang med mulen og øffede over, at jeg ikke kunne låne penge uden arbejde, flækkede han af grin. Selvfølgelig kan du låne penge som arbejdsløs og endda låne penge på kontanthjælp og dagpenge.

Hurtig lån uden fast indtægt er super populært, og det er lige så nemt at få, som hvis du havde arbejde. Find din telefon, så skal jeg vise dig de bedste lån på kontanthjælp uden lønseddel, som jeg altid optager.

Lånte penge som ledig

Henning lånte min telefon og gik ind på en låneside ved navn, www.låne-penge.nu, hvor der var en overskuelig oversigt. Se, sagde Henning, alle disse lån på denne liste, kan du få, selvom du ikke har en lønseddel og en fast indtægt.

Lån uden lønseddel og uden fast indtægt på www.låne-penge.nu og endda helt uden sikkerhed og dokumentation. Her på bodegaen kalder vi disse quicklån for “lån uden kreditvurdering”, for du bliver godkendt på 30 sekunder. Derefter går der under 10 minutter, før pengene bliver overført til din konto. Det er altså super hurtig udbetaling, udbrød Henning.

Vil I have en ny bil, så er det bare at gå ind og låne uden indtægt via denne oversigt også. Www.forbrugslån-billige.dk har næsten de samme lån, hvor alle kan låne penge i en fart. Lån penge trods RKI og kontanthjælp kan dog ikke lade sig gøre, men der står du vel heller ikke, Karsten? Og du er vel også over 18 år, spurgte Henning, hvorefter han begyndte at skraldgrine.