Dug

Farverige danske kollektioner med Minimum tøj

Ikke mange danske modetøjsmærker til mænd, der kan holde i flere år, mens det stadigt holder sig friskt. Det er dog lykkes til fulde for Minimum – et dansk tøjmærke etableret allerede i 1997!

Farver. Masser af farver. Materialer. Kvalitetsmaterialer. Pris. En fair pris.

Så nemt er det faktisk at kategorisere det danske tøjmærke Minimum. Derudover er det også relevant at komme ind på det faktum, at Minimums tøj ofte har et snert af denim over sig – også selvom vi ikke just snakker almindelige cowboybukser.

Det kølige og professionelle look er i højsædet ved Minimum tøj. Vi snakker tilbage til strik og cardigans udformet i rigtigt fin kvalitet til priser, der rent faktisk er til at betale. 500kr kan virke som rigtigt mange penge, men for tøj i super kvalitet, der kan holde i en årerække, om som samtidigt stadigt er moderne for mænd om 5 år, er det bestemt ikke værd at klage over!

På trods af, at Minimum blev grundlagt allerede i 1997 i Aarhus, er det lykkes for Minimum at forblive et friskt mærke. Med nye kollektioner betonet til hver eneste sæson, altid med et snert af denim og skandinavisk design, er Minimum stadigt den dag forhandlet ikke alene på internettet, men også i større fysiske kæder. Minimum er et mærke, der samler behovet hos unge mænd overalt i Europa, hvortil tøjmærket med modetøj for mænd da også er nået ud til efterhånden. Især i førnævnte Skandinavien går det rigtigt, rigtigt fint for Minimum og deres herretøj!

Det er tilmed muligt at købe Minimum tøj til din kæreste, da Minimum også laver tøj baseret til kvinder. Derfor kan du agere den fantastiske kæreste, og købe tøj til både dig og din udkårne på en og samme stil. Vis dig som den fantastiske kæreste du er, og giv din hunven tøj fra et godt, dansk mærke: Minimum!

Billigt modetøj online i form tøj fra Minimum er vejen frem!

Hvorfor vælge Minimum?

De fleste personer tilstræber at have deres egen personlige stil uden rigtigt, at finde deres helt rette stil. Minimum er et fedt tøjmærke, der helt sikkert vil hjælpe dig med, at finde den stil, du går og mangler. Spørgsmålet er bare om du tør at tage det første skidt – når du først er gået i gang kan du ikke stoppe dig selv igen!

Den fede stil
Minimum startede ud i en mindre butik i Aarhus. I dag er Minimums kollektioner solgt i alle verdens hjørner. Lige fra Asien til Canada. Og grunden til dette skal findes i den fede stil og design, som Minimum er produceret efter. Mærkets vision er, at funktionalitet, kvalitet og design er de tre nøgleord, der skal til for at efterkomme selv den mest kræsne. En vision du med sikkerhed vil dele, når du første gang har prøvet, mærket og set Minimums produkter.
Minimum må siges at være linket imellem det rå look og det fine designerlook. Minimums design er udviklet med de bedste elementer fra begge verdener, og resultatet er ikke udeblevet. Den interessante cocktail af materialer, farver og stilrene former gør at Minimums kollektioner vil passe ind i både ”hans og hendes” hverdagsgarderobe, og stadig komplimentere den individuelles personlige stil.Konstant fornyelse
Med Minimum tøj vil du aldrig komme til at mangle nye ønsker. Mere end 30 dedikerede personer arbejder på døgndrift for at designe, udvikle og efterkomme alle de ønsker du måtte have. Denne dedikation og passion for, at udvikle stilrent tøj til din gardarobe, ender ud i 10 årlige kollektioner med mode til alle fire årstider – til både hverdagen og festlige lejligheder.

Til ham og hende
Med Minimum går du aldrig galt i byen. Du får en uovertruffen kvalitet pakket ind i et lækkert design til en pris, hvor de fleste kan være med. Den konstante fornyelse gør, at du altid vil se frem til en af de næste 10 kollektioner som Minimum lancere på årsbasis. Tør du tage skridtet?