Dug

Elementer der bør være i din garderobe

Man kan så småt begynde at fornemme sommeren – solen kigger i hvert fald ind imellem. Og det hæfter jeg mig ved. Det er også derfor, at jeg så småt begynder at gøre mine sommerindkøb til garderoben.  Og jeg tror da ikke, at jeg er den eneste, der virkelig ser frem til varme og sol.

Man kan ikke følge med i det hele, og det er ikke sikkert, at du går op i herremode, som jeg gør. Der er i hvert fald mange ting, som jeg ikke følger med i selv. Og derfor kan det jo være nyttigt med lidt information fra andre, så man ikke selv behøver at holde sig opdateret hele tiden. I dette indlæg vil jeg derfor snakke lidt om forventningerne til sommerens herremode og trends.

Det bør du investere i

Hvis der er én ting du skal investere i – og ikke andet – så vil jeg sige, at du skal investere i en cowboyjakke. Den var populær sidste år, og i år tror jeg, at den bliver endnu mere populær. Denimjakken er for alvor kommet tilbage, og den stopper ikke for nogen. Jeg ville investere i en lækker cowboyjakke i lys denim, da den passer til næsten alt. Med en t-shirt indenunder er du klar til strand, park eller bytur.

En anden ting der bliver meget populært til sommer, er print og motiver. Kigger man på de store modehuse, så vil blomsterprint især blive en fast del af herremoden. Lige nu kan du jo kigge lidt på herretøj på nettet, for at se om du ikke kan gøre et kup. Jeg skal i hvert fald have investeret i en t-shirt eller skjorte med blomsterprint.

Det sidste jeg vil anbefale dig at købe, er en blazer. Hvis du allerede har en, så er det jo perfekt – men har du ikke, så er det på tide. Jeg er vild med den klassiske blazer, da den komplementerer jeans, shorts og chinos helt perfekt. Hvis jeg skulle vælge en blazer lige nu og her, så ville valget faldet på en blazer i tweed.

Det var tre hurtige tips til sommertøjet. Nu mangler vi blot det gode vejr.