CMS
Dug

CMS – Content Management System

Et godt CMS kan spare din virksomhed både tid og penge. Dine medarbejdere sparer en masse tid, når systemet er overskueligt og selvforklarende, og du sparer pengene til dyre IT-konsulenter, for med et velfungerende CMS kan I klare alle opgaverne selv.

Der er mange fordele ved at bruge CMS til at håndtere virksomhedens hjemmeside. For eksempel kan alle relevante medarbejdere få adgang til systemet og selv gå ind og rette eller tilføje indhold, uden at de risikerer at påvirke hjemmesidens design eller opbygning.

Desuden kan I selv styre hjemmesiden og ændre på den hurtigt og effektivt efter behov uden at skulle igennem en webdesigner eller anden konsulent. Nye medarbejdere kan nemt og hurtigt sættes ind i systemet, som i øvrigt kan tilgås online fra hvor som helst i verden.

Hver enkelt medarbejder tildeles roller og rettigheder, som sikrer, at der ikke er nogen i virksomheden, der ved en fejl kommer til at ændre eller fjerne indhold, som de ikke har adgang til. Med et CMS sikrer I jer desuden, at jeres hjemmeside fremstår ensartet og med samme design, selv om der er mange om at tilføje indhold til sitet.

En væsentlig fordel er i øvrigt, at menuerne opdateres automatisk, så I ikke risikerer, at der pludselig mangler noget et sted.

Overblik giver overskud

Med et velfungerende CMS kan du nemt styre komplekse opgaver såsom rettigheder og roller for hver enkelt bruger, arbejdsgange og tilpasning af indholdsskabeloner m.m.

TigerCMS består af en række komponenter, der dækker alle de funktioner, du kunne få brug for i dit CMS. Det smarte system gør, at du kun kommer til at sidde med dem, der er relevante for lige netop din virksomhed. For at gøre programmet overskueligt, sørger vi for, at I ikke får overflødige komponenter med, som forvirrer mere, end de gavner.

Hvis I hen ad vejen får behov for en ny funktion, er det nemt og hurtigt at tilføje den til det eksisterende. Hvis virksomheden f.eks. beslutter at ville starte et nyhedsbrev, er det hurtigt at sætte CMS’et op til at inkorporere et nyhedsbrevsmodul.

Et godt CMS kan styres af en webredaktør helt uden programmeringserfaring, da det har en overskuelig brugerflade, der mest af alt ligner de tekstbehandlingsprogrammer, som medarbejderne er vant til, f.eks. Word. Billeder og tekst kan sættes ind og redigeres uden nogensinde at behøve at kende til programmeringssprog.

Kilde: Pengeguru Webhosting Guide