privatlaan
Dug

Billige privatlån til alle

Trygt.dk er en full-service online bank for privatkunder og mindre og mellemstore erhvervskunder, som ønsker billige privatlån. Det er egnens eneste lokalbank, og som den lille bank vi er, holder vi af at være tæt på vore kunder.

Vi lægger vægt på nærhed, dialog og gensidig tillid, og så vil vi gerne bevise, at vores rådgivning og serviceydelser er forbundet med kvalitet og kompetence, når det gælder privatlån og samlelån. I Trygt.dk får du en imødekommende, personlig og engageret rådgivning. Det kalder vi nærhed.

Du har din egen faste rådgiver, der giver sig tid til at snakke tingene ordentlig igennem. Det kalder vi dialog. Det giver tryghed og mulighed for, at vi sammen kan træffe en hurtig, lokal beslutning. Vi ønsker, at du som kunde stiller krav til os, og sommetider stiller vi også krav til dig. Det kalder vi gensidig tillid.

Trygt.dk er en full-service bank med alle former for lån, der kan dække alle dine behov for finansiering, formuepleje, pensionsopsparing og værdipapirhandel, og vi kan naturligvis tilbyde alle former for elektroniske betalingsløsninger.

Det er nemt at komme i kontakt med os – send os en e-mail – også hvis du har en kommentar eller vil vide mere om dine økonomiske muligheder. Banken har et godt team på mange medarbejdere, der engagerer sig i individuelle løsninger til såvel privatkunder som erhvervskunder.